avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, un Consiliu Judetean a facut urmatoarea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, un Consiliu Judetean a facut urmatoarea postare : ...

Buna ziua, un Consiliu Judetean a facut urmatoarea postare : ,,964 mii de lei pentru Persoanele cu Handicap din Comuna Ciurea ,,
Va rog sa mi spuneti daca fraza ,,persoane cu handicap ,, este considerata DISCRIMINARE in acea postare , ar fi trebuit exprimat si postat ,, pentru persoanele cu dizabilitati,, . Credeti ca e Discriminare ? Ar trebui sesizat Cmcd ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Alde444 , utilizator 17:08, 18 Aprilie 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va recomand un hobby pt umplerea timpului liber..
Nu e discriminare faptul ca a folosit o sintagma si nu alta... este de notorietate publica ca , unii dintre noi folosim notiunea postata de cei de la Consiliul Judetean in loc de notiunea " persoana cu dizabilitati".
Ultima modificare: Vineri, 29 Martie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
va multumesc pentru raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire plata loc parcare, persoane cu dizabilitati! babanovac babanovac Buna ziua tuturor! Imi cer scuze anticipat daca postarea nu se afla unde trebuie, dar, fiind persoana cu handicap, gradul 2 accentuat, am considerat ca aici ... (vezi toată discuția)
Probleme la locul de munca a unei persoane cu dizabilitati. evcont evcont Sunt o persoana cu dizabilitati cu handicap accentuat,dar care lucrez la buget fiind si beneficiarul legii 448/2006 pana la un anumit punct. Conform legii ar ... (vezi toată discuția)
Succesiune magda popescu magda popescu Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti in ce situatie se foloseste termenul de \"autor\" intr-o succesiune. Stiu ca e vorba de persoana decedata al carui mostenitor ... (vezi toată discuția)