avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua Trebuie să mă ocup de succesiunea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua Trebuie să mă ocup de succesiunea tatălui meu decedat ...

Bună ziua
Trebuie să mă ocup de succesiunea tatălui meu decedat și am nevoie de un certificat fiscal . Tatăl meu este deținut politic și nu a avut de plătit nici o taxă sau impozit ! Ce pot da pentru succesiune în afară de legitimația lui eliberată de Asociația deținuților politici
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: BoldurLatescu , utilizator 23:19, 28 Martie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveti nevoie de legitimatia de detinut politic a defunctului. Primaria trebuie sa va elibereze un certificat de atestare fiscala si anexa nr. 24 sesizarea privind deschiderea succesiunii. Certificatul de atestare fiscala se intocmeste chiar daca defunctul a fost scutit de impozit pentru ca el contine si alte date decat dovada platii impozitului (valoarea de impzitare, materialele din care e facuta cladirea etc).
Va mulțumesc pentru răspunsul dumneavoastră rapid și l obiect
Toate cele bune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezaterea mostenirii alexandrastefana alexandrastefana Buna ziua. Tatal meu a decedat in 2006. Suntem 2 frati(majori),si mama. Avem un apartament cu 3 camere. Succesiunea nu a fost facuta. Mama si fratele meu,imi ... (vezi toată discuția)
Anexa 24 sau certificat atestare fiscala - pers. fizica ....? monahelenus monahelenus Va rog frumos spuneti-mi ce institutie imi poate elibera in numai baza unui cerfificat de nastere aceste documente din care sa reiasa nr de imobile detinute de ... (vezi toată discuția)
Deschidere succesiune dupa un defunct care nu detine bunuri. ... Justitiarul711 Justitiarul711 Deschidere succesiune dupa un defunct care nu detine bunuri. Notarul poate solicita completarea anexei 24 de catre mostenitori daca din certificatul fiscal ... (vezi toată discuția)