avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In baza unui contract de donație dețin un teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In baza unui contract de donație dețin un teren agricol care ...

In baza unui contract de donație dețin un teren agricol care este împărțit in intravilan și extravilan. S a încheiat la notar și este însoțit de carte funciară. Am depus la primăria din localitate cerere pt certificat de urbanism.. Mi s a solicitat sa fac actualizare documentație cadastrala pe motiv ca in baza Plan urbanistic general(PUG) s a modificat împărțirea in intravilan și agricol suprafața totala fiind neschimbata. Am plătit și am făcut cartea funciară și planul de amplasament. La actualizare nu sunt diferențe și nici observații fata de cartea funciară existența . Am început sa împrejmuiesc terenul și un vecin a făcut reclamație la poliție și primărie ca am intrat pe terenul sau. Acest vecin are titlul de proprietate , nu are gard nici alte semne de delimitare. Nu are carte funciară. Împrejmuirea am făcut o in baza punctelor stabilite pe teren de cadastrist confirm cărții funciare și planului de amplasament. Gardul este fără centura de beton cu stâlpi metalici și plasa bordurata. Cum pot gestiona conflictul? Vecinul vrea sa mut gardul pe motiv ca nu ii iese suprafața. Dacă mut gardul nu îmi iese mie suprafața.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: dorica1979 , utilizator 07:49, 29 Martie 2024
Sa va dea in judecata.
Mulțumesc! Documentația cadastrala actualizata este la urbanism la primărie. Am construit gardul dar încă nu am Certificatul de urbanism. Este in curs de emitere. Pot avea probleme cu primăria ținând seama ca Vecinul a agitat “apele” pe acolo? Va mulțumesc !
Dacă ați construit fără autorizație, pot fi probleme.
Va mulțumesc!
Vecinul e din satul respectiv, ii cunoaște pe toți . Noi suntem “ intruși” și el agita lumea acolo. Ar putea primăria sa îmi demoleze gardul chiar dacă certificatul e acolo și chiar dacă gardul este fără centura de beton? Pot primi amenda?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am un certificat de urbanism pentru construire casa ... mugurel84 mugurel84 Buna ziua. Am un certificat de urbanism pentru construire casa pe un teren impartit in CC, Arabil, Fanete. Teoretic Casa nu se poate construi decat pe ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna act de buna vecinatate yulyus yulyus Am cumparat un teren intravilan prin contract de vanzare cumparare, am facut cadastru, avem intabulare si extras de carte funciara, am platit impozitul la ... (vezi toată discuția)
Scoaterea terenului din circuitul agricol (arabil si vie) krux krux Buna Ziua. Detin o suprafata de teren de 1070 mp. Acesta este compus din 185 mp arabil si din 885 mp vie, terenul fiind in intravilanul orasului. Aceste ... (vezi toată discuția)