avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plic pe drept penal refuzat la adresa la care nu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plic pe drept penal refuzat la adresa la care nu locuiesc

Buna ziua!

Daca instantele din Spania mi au trimis la o alta adresa plicul pe partea de penal, pentru nerespectarea obligatiei de plata a pensiei alimentare, iar plicul a fost refuzat la adresa respectiva, la care nu locuiesc, ce se intampla?

Plicul este trimis inapoi de unde a venit si eventual, se da un nou termen de prezentare in fata instantelor spaniole?

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara restanta Oana Dulama Oana Dulama Fostul sot, locuieste in Spania, nu pot face dovada locului sau de munca. Nu isi achita obligatia platii pensiei alimentare catre fiica mea in varsta de 15 ... (vezi toată discuția)
Hotarare divort din spania cu pensie alimentara 150 euro/luna cipriantm cipriantm Buna ziua Va rog foarte frumos daca se poate sa ma lamuriti in doua aspecte cu privire la un proces de divort din Spania. Am deschis primul proces de ... (vezi toată discuția)
Executare de două ori pentru aceeași presupusă sumă datorată, în spania și apoi în românia dan_plescan dan_plescan buna ziua. sunt rezident permanent in Spania iar fosta sotie rezidenta in Romania a pus in executare in Spania o sentinta romaneasca de acum 4 ani care ma ... (vezi toată discuția)