avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract individual de munca Conform Codul muncii, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract individual de munca Conform Codul muncii, republicat, ...

Contract indididual de munca
Conform Codul muncii, republicat, care reglementeaza dreptul salariatului de a munci la acelasi angajator sau la angajatori diferiti in baza mai multor contracte individuale de munca, se aplică si in cazul in care personalul contractual din cadrul unei instututii publice care are CIM cu 8 ore este angajat la o alta instituție publică cu CIM tot de 8 ore dar a solicitat concediu fără plată.

Cel mai recent răspuns: Proaudit Trainig , utilizator 11:51, 29 Martie 2024
da, se aplica tuturor sectoarelor de activitate, bugetar sau privat.
Multumesc pentru răspuns .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim cu timp partial tigruta123 tigruta123 Buna ziua, Sunt angajata in cadrul unui institut de cercetare - institutie publica (unitate bugetara) cu CIM norma intreaga pe perioada nederminata. In ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca sunt angajat ca si asistent personal cu 8 ore, ... simomates simomates Buna ziua, Daca sunt angajat ca si asistent personal cu 8 ore, CIM, incheiat cu o primarie din judet si ulterior am participat la un concurs pentru o ... (vezi toată discuția)
Angajat. caut alt loc de munca, dar nu vreau sa-l pierd pe actualul axlgothika axlgothika Buna ziua. Recent m-am gandit sa vad ce se intampla si in curtea altui angajator, fiind momentan angajat intr-o institutie. As vrea sa stiu daca se poate sa-mi ... (vezi toată discuția)