avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod CAEN dilema
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod CAEN dilema

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea informatie legata de alegerea codului CAEN.Doresc sa infiintez un SRL , dar nu stiu ce cod se preteaza pentru activitatile pe care le voi desfasura: activitatea desfasurata pe teritoriul Romaniei , identific candidati de top care nu sunt si nu vor fi romani (management, executiv, medical) intre 2 state non UE , ce cod sa folosesc?Ca activitate secundara servicii de intermediere pentru a identifica Master Francizor pentru diferite francize. Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Mihuti , utilizator 15:36, 29 Martie 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cred ca 7830 Servicii de furnizare si management a forței de munca se preteaza la head-huntingul pe care doriti sa-l faceti. Iar cea secundara 7022, Activități de consultanta pentru afaceri si management.
Va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen pentru activitati specializate in domeniul securitatii si sanatatii in munca Catalin Haseru Catalin Haseru Care cod CAEN (v2008) ar fi cel mai potrivit pentru o societate care isi propune (printre alte servicii) sa presteze servicii specializate de Securitate si ... (vezi toată discuția)
Contracte de intermediere forță de muncă non-ue? BEI10 BEI10 Bună ziua, am următoarea întrebare, dacă am o firmă care are Cod CAEN 7022 (consultanță), oare pot încheia contracte de intermediere cu un angajator ... (vezi toată discuția)
Pfa pentru produse handmade cristinnacoman cristinnacoman Am un PFA, cod CAEN 7022 – activitati de consultant pentru afaceri si management (activitate principala) si cod CAEN 7830 - servicii de furnizare si ... (vezi toată discuția)