avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua!în urmă cu câțiva ani am făcut un ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua!în urmă cu câțiva ani am făcut un credit de nevoi ...

Bună ziua!în urmă cu câțiva ani am făcut un credit de nevoi personale care după o perioada nu am mai putut să-l achit ,în dosarul de credit soția este codebitor iar de ceva timp ai oprește din salariu nu ar fi asta o problema..... as dori sa ma ajutați cu un răspuns dacă eu lucrez în străinătate ca sezonier și va trebui să deschid un cont € la ING în România pentru a-mi primi salariu din străinătate îmi va opri și mie din banii dacă deja ai oprește soției? Vă mulțumesc și vă doresc o zi minunata!
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:17, 29 Martie 2024
Buna ziua,
Da, va fi poprit si contul dvs., daca sunteti parte in cotractul de credit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Gret Gret Am un contract de credit de nevoi personale din 2008, unde soțul meu este codebitor și pe care nu am mai putut să-l achit din iunie 2011. Din feb.2013 a ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu din strainatate dlemil dlemil Buna ziua, Firma la care lucrez are cu mine 2 contracte de munca, unul in romania si unul in sua. eu am poprire pe cont din cauza unui credit, si as dori sa ... (vezi toată discuția)
Poprire pe conturi toma_claudia toma_claudia Buna ziua, As dori sa primesc un sfat de la cei avizati. In anul 2008 am contractat un imprumut de nevoi personale, pe care nu am mai putut sa-l achit. Intai ... (vezi toată discuția)