avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Suntem mai mulți frați, cu toții am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Suntem mai mulți frați, cu toții am hotărât ...

Bună ziua. Suntem mai mulți frați, cu toții am hotărât să vindem casa părinților decedați, acum, unul dintre frați nu mai e de acord. El merge la sfârșit de săptămână acolo, cu prietenii sau copiii, întreținerea casei este comună, am participat cu toții la cheltuielile aferente. Am găsit cumpărător și el nu mai e de acord. Ce soluții sunt pentru a o putea vinde?
Sa solicitați.in instanta ieșirea din indiviziune,atribuirea imobilului către dvs(cei x frati)și despăgubirea fratelui care se opune cu contravaloarea cotei părți ce i revine..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, mostenitorii parintilor sunt doi frati. la succesiune ... Mariana Scurtulescu Mariana Scurtulescu Buna ziua, Mostenitorii parintilor sunt doi frati. La succesiune s-a stabilit de comun acord ca toate bunurile(pamant, casa etc) sa fie proprietate comuna ... (vezi toată discuția)
Cum pot vinde o casa, daca un singur coproprietar din 5 nu este de acord? alinared alinared Buna ziua! Ajutati-ma cu un raspuns. Avem o proprietate la tara impreuna cu fratii mei mostenire de la parinti. Am fost 5 frati, si unul a decedat anul ... (vezi toată discuția)
Cota parte imobil vanzare Corsico89 Corsico89 Am mostenit 1/8 dintr-un apartament (tata decedat, urmasi eu, 2 frati si mama). Vreau sa ii vand fratelui meu cota mea din apartament. Se poate face aceasta? ... (vezi toată discuția)