avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua mia fost luat Certificatul de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua mia fost luat Certificatul de înmatriculare al mașini ...

Bună ziua mia fost luat Certificatul de înmatriculare al mașini pentru defecțiunea unui bună,am fost am remediat problema am trecut verificarea rar ,pe dovada este trecut remediat în termenul trecut pe dovada,insa nu am apucat sa iau Certificatul deoarece a fost închis la rutiera,pot circula cu masina.

Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:50, 29 Martie 2024
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de inmatriculare retinut - redobandire cataNFS cataNFS Buna ziua ! Mi-a fost suspendat certificatul de inmatriculare pentru cauciucuri uzate , problema a fost imediat remediata ,am fost la Rar am rezolvat problema ... (vezi toată discuția)
Verificare lungu nicolae lungu nicolae mi-a expirat verificarea la masina ,am mers sa imi fac verificarea,din pacate trebuia sa revizuiesc un defept ceea ce mi sa spus ca in termen de 30 zile am ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat pt defectiune la masina ASUL28 ASUL28 Buna ziua Va rog sa-mi dati un raspuns la urmatoarea problema:am fost oprit in trafic de un echipaj rutier insotit de RAR,iar in urma controlului mi s-a ... (vezi toată discuția)