avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 167 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua! Se poate candida in acelasi timp,ca ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua! Se poate candida in acelasi timp,ca independent pentru ...

Buna ziua! Se poate candida in acelasi timp,ca independent pentru functia de primar si consilier local?cu aceeasi lista de semnaturi sau separat? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:28, 31 Martie 2024
O persoană poate candida, în acelaşi timp, pentru funcţia de consilier local, de consilier judeţean şi de primar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alegerile locale 2012 - candidat independent la functia de primar Gheorghe Giura Gheorghe Giura Poate candida ca independent la functia de primar o persoana care nu are domicililul in localitate de cel putin 3 luni de zile? O persoana aflata pe lista de ... (vezi toată discuția)
Alegeri locale 2012 - in listele cu sustinatori pentru candidatii independenti la primarie trebuie trecut numele si prenumele sau prenumele si numele? sorintita sorintita la listele cu sustinatori pt candidatii independenti la primarie sau ca si cosilieri trebuie trecut numele si prenumele,sau prenumele si numele?(al ... (vezi toată discuția)
Conditii si acte necesare pentru a candida ca primar luca_dinu2001 luca_dinu2001 buna, As avea si eu ceva nelamuriri.De ce acte sunt necesare pentru a candida ca iindependent la primarie?Este suficient daca am flotant pe c.i. pentru a ... (vezi toată discuția)