avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozit venit microîntreprindere
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Impozit venit microîntreprindere

Bună ziua!
La 31.12.2023 o microîntreprindere are un salariat cu normă întreagă și îndeplinește și celelalte condiții pentru a fi microîntreprindere.
La 01.04.2024 are 2 salariați cu normă parțială: unul cu 2 ore/zi, celălalt cu 6 ore/zi. Rămâne la impozit pe venit microîntreprindere?
Ultima modificare: Luni, 1 Aprilie 2024
anca.miron, utilizator
Cel mai recent răspuns: anca.miron , utilizator 09:40, 2 Aprilie 2024
ramane micro
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am deschis o firmă in noiembrie 2022 fără angajat. Constantinesis Constantinesis Buna ziua! Am deschis o firmă in Noiembrie 2022 fără angajat, neplătitoare TVA deci intra la categoria Micro doar 2 luni. Deoarece nu pot avea angajat ... (vezi toată discuția)
Trecere la impozit pe venit micro viviana.trefan viviana.trefan Trecere de la impozit pe profit la impozit pe venit micro in 2023 sau in viitor , ulterior indeplinirii conditiilor de micro , precum minim un salariat ? Se ... (vezi toată discuția)
Angajatii de la microintreprinderi anonim anonim Daca exista o societate care este microintreprindere cu un angajat,cu norma intreaga (8 ore/zi).In data de 01.02.2004 inceteaza contractul de munca si se ... (vezi toată discuția)