avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua! Pentru un împrumut de 4000 de lei în ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua! Pentru un împrumut de 4000 de lei în 2019, se poate anula popririle ...

Pentru un împrumut de 4000 de lei în 2019, se poate anula popririle care se execută în valoare de 39 000 de lei pentru acea sumă de 4000?
Pentru care motiv sa fie anulate popririle? Cate zile a trecut de la prima poprire, de cand ati luat la cunostinta?
Motivul este, incapacitate de plată, nu am o situație materială deloc bună, în prezent sunt fără job din cauza incapacității de a îmi permite o chirie pentru a supraviețui în vederea menținerii unui job și din păcate sunt nevoit să locuiesc cu părinții într-un sat izolat. Pot scăpa de această datorie? de la prima poprire a trecut doi ani jumate, am avut poprire circa 7 luni după care am fost nevoit să renunț la orice job...
Mare greseala ati facut ca v-ati imprumutat de la un IFN. Aceste institutii de credit au dobanzi uriase, ca la camatari. Nu mai spun de penalitatile pentru zilele de intarziere dupa ce se declara scadenta anticipata.
Ultima modificare: Marți, 2 Aprilie 2024
Dapix, utilizator
Trebuia sa consultati un avocat la acel moment și sa acționați,o contestație la executare etc..

~ final discuție ~