avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Salutare! As dori sa stiu daca am poprire pe conturi ...
Discuție deschisă în Executare silită

Salutare! As dori sa stiu daca am poprire pe conturi si cineva ...

Salutare! As dori sa stiu daca am poprire pe conturi si cineva din familia achizitioneaza un bun de valoare se poate sa ii fie sechestrat acel bun?

De asemenea, un inculpat are voie sa vorbeasca cu un martor?
Cel mai recent răspuns: Rzvy999 , utilizator 16:17, 2 Aprilie 2024
Buna ziua, daca membrul familiei achizitioneaza in integralitate bunul (cu exceptia sotiei), bunul nu poate fi executat silit cat timp debitorul nu este coproprietar.
Un inculpat nu poate influenta martorul, poate vorbi in lipsa de interdictie judecatoreasca despre alte aspecte cu martorul care exced dosarului penal.
Buna ziua, deci ca sa inteleg mai bine:

1. Daca parintii mei isi cumpara un bun (ex. un apartament) iar eu sunt sub urmarire penala si mi s-au poprit conturile, atunci bunul respectiv nu poate fi luat pentru acoperirea prejudiciului?

2. Daca nu am vreo interdictie legata de martorul respectiv, adica sa fi primit un proces verbal in acest sens pot iesi afara cu el si discuta ca prieteni? Stiu ca nu pot discuta cu ceilalti inculpati dar ma gandesc cu martorii care imi sunt prieteni pot pastra legatura?

~ final discuție ~