avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratia 010
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratia 010

buna ziua

am si eu o nelamurire . am infiintat o firma in ianuarie , am declarat-o de la inceput platitoare de TVA , si cu inpozit pe profit 16%.(in momentul de fata nu am angajati)
am fost la admin.financiara de care apartin pentru a imi ridica certificatul de inregistrare in scopuri de TVA si eu stiam ca trebuie depusa si declaratia 010 pentru a ma inregistra ca firma nou infiintata , dar cei de acolo au spus ca nu se depune asa ceva , ci doar in momentul cind apar angajati sau modificari la adresa , etc , etc

poate sa ma la mureasca si pe mine cineva , eu sint in dubii , sa nu cumva sa i-au o amenda mai tirziu pentru trb. asta

multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: juliss , utilizator 15:05, 5 Februarie 2010
La infiintarea firmei , intre actele depuse exista si o referire la vectorul fiscal.
Persoana care s-a ocupat de actele dv. a completat acest capitol , iar ONRC a trimis ulterior la Fisc situatia respectiva. Cu alte cuvinte, ceea ce v-au comunicat cei de la Fisc este corect. Ar fi trebuit sa-i credeti si fara aceasta postare : daca nu erati in regula, ati fi simtit imediat.
D010 se depune de catre firma de fiecare data cand apar modificari in vectorul fiscal , cum ar fi : schimbarea perioadei de raportare / plata TVA (de la trimestru la luna si invers), existenta sau inexistenta obligatiilor de raportare / plata a darilor la salarii s.a.

Puteti sa va verificati starea societatii ( cu un grad foarte mare de probabilitate ca datele sa fie corecte) pe situl MF :

[ link extern ]
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 010 laurail laurail Buna ziua! Tb sa refac declaratia 010. Nu detin declaratia veche (de la infiintarea firmei). La \"Date privind vectorul fiscal\", tb sa bifez una din ... (vezi toată discuția)
Formularul 010 taie taie Buna, Am o dilema in ceea ce priveste completarea formularului 010. Sefa mea a depus actele de suspendare a firmei la Reg.COm. si mi-a zis ca a suspendat ... (vezi toată discuția)
Declaratie 010 la infiintare maka67 maka67 Buna ziua, La declaratia 010 care se intocmeste si se depune la finante in maxim 30 zile de la infiintare(Declaratia de inregistrare-1), ce vectori fiscali ... (vezi toată discuția)