avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum trebuie sa procedez pentru a evacua pe cineva ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum trebuie sa procedez pentru a evacua pe cineva dintr-un apartament, ...

Cum trebuie sa procedez pentru a evacua pe cineva dintr-un apartament, eu fiind proprietar in urma succesiunii, iar cu respectiva persoana nu sunt ruda, nu am niciun act incheiat si nici nu incasez vreo chirie sau sa am vreun beneficiu de pe urma ei?
Persoana respectiva a avut grija de tata in ultimele lui luni de viata si pentru ca persoana respectiva nu avea unde sa locuiasca am lasat-o in apartament, pana la noi dispozitii. Nu are domiciliu la adresa respectiva si nici nu exista vreun contract incheiat intre noi, locuieste de aproximativ 9 luni, eu i-am transmis verbal ca trebuie sa parasesca locuinta, intre timp nu a parasit-o si s-a izolat fata de mine. Spuneti-mi va rog daca exista vreo procedura speciala care trebuie respectata. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Batrineanu , utilizator 14:17, 4 Aprilie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
contactati un avocat, se cere evacuarea lui pt lipsa de titlu.
Il notificati prin avocat si cereti bani pe zile intarziere.

Conform art. 1040 C. proc. civ.., dacă locatarul sau ocupantul notificat în condiţiile prezentului titlu refuză să evacueze imobilul, locatorul sau proprietarul va solicita instanţei să dispună, prin hotărâre executorie, evacuarea imediată alocatarului sau ocupantului din imobil, pentru lipsă de titlu.

[ link extern ] /
Ultima modificare: Miercuri, 3 Aprilie 2024
gi-jane2, moderator
Multumesc, acum este clar.

~ final discuție ~