avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, acum aproape două luni am avut o cearta cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, acum aproape două luni am avut o cearta cu partenerul ...

Buna ziua, acum aproape două luni am avut o cearta cu partenerul iar el mi-a împins și mi-am spart capul. Pe moment nu am știut ce e cu mine, nu m-am dus la spital de teamă și m-am vindecat. El este violent verbal in continuare! Îl pot da in judecata pentru ce mi-a făcut?
Cel mai recent răspuns: Airamedu , utilizator 21:54, 4 Aprilie 2024
Buna ziua!
Il puteti da in judecata dar cu ce probati?Trebuia sa mergeti la spital sau sa aveti un certificat de la IML ca dovada.
Puteți solicita un ordin de protectie fata de acesta. Dacă aveți fotografii personale cu vatamarile vechi atunci puteți sa le folosiți ca probe.
Contactați un avocat și discutați în detaliu strategia de apărare.
Am doar poze și conversația dintre mine și el din păcate. Mi-a fost teamă să mă duc la spital

Alexandrarares a scris:

Buna ziua!
Il puteti da in judecata dar cu ce probati?Trebuia sa mergeti la spital sau sa aveti un certificat de la IML ca dovada.

Am doar pozele și conversația dintre mine și el pe WhatsApp! La spital nu am fost de teama

Avocat Neagu Elena a scris:

Puteți solicita un ordin de protectie fata de acesta. Dacă aveți fotografii personale cu vatamarile vechi atunci puteți sa le folosiți ca probe.
Contactați un avocat și discutați în detaliu strategia de apărare.

~ final discuție ~