avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, ma confrunt cu o situație ciudata, în ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, ma confrunt cu o situație ciudata, în urma 6 ani ...

Bună ziua, ma confrunt cu o situație ciudata, în urma 6 ani am făcut prin instanta test de paternitate copilului (copilul e recunoscut) instanta sa pronunțat ca eu sunt tatăl prezumtiv adică testul a ieșit pozitiv, precizez ca nu m-am putut prezenta atunci pt ca nu am fost în tara, a fost doar avocatul prezent. Toate bune și frumoase pana aici doar ca, odată cu trecerea timpului copilul seamănă din ce în ce mai tare cu fostul iubit al mamei iar când am vrut sa verific testul care conform dosarului trebuia sa fie la o fila anume el nu e nicăieri în dosar ( adică testul ) am fost la spitalul unde am făcut testul și nu mi-au putut da o copie spunându-mi ca numai instanta poate cere o copie, ce e de făcut în situația prezentata mai sus?

Bănuiala mea e ca mama copilului a schimbat testul de paternitate iar dupa pronuntare la luat si pe cel pe care-l pusese ea... sper sa ma insel. Va mulțumesc!

Va mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 5 Aprilie 2024
Manuela Rășină, administrator
În situația descrisă, cea mai bună soluție este să vă adresați avocatului care v-a reprezentat în cazul testului de paternitate și să îi solicitați să facă o cerere către instanță pentru obținerea unei copii a testului de paternitate.Este important să aveți o copie a testului de paternitate pentru a avea o imagine clară și completă a situației.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o situatie care nu prea imi da pace. am facut testul ... Marius37389 Marius37389 Buna ziua, am o situatie care nu prea imi da pace. Am facut testul de paternitate pt un copil si retultatul a iesit pozitiv, toate bune si frumoase Pana acum. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am și eu o situație... ciudata/suspectă. În trecut ... Marius37389 Marius37389 Bună ziua, am și eu o situație... ciudata/suspectă. În trecut m-am judecat cu mama copilului meu în vederea stabilirii domiciliului și a paternității ... (vezi toată discuția)
Jukky A Jukky A Bună ziua! Intâmpin o situație tare delicata! Sunt căsătorit și am fost plecat în străinătate. Când m-am întors acasă am avut contact sexual cu ... (vezi toată discuția)