avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, Fiică -mea a luat un împrumut de la un ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, Fiică -mea a luat un împrumut de la un IFN in 2016 ...

Buna ziua,
Fiică -mea a luat un împrumut de la un IFN in 2016 și nu l-a platit și anuma i-a venit executare silita de la un executor judecătoresc ,se poate așa ceva ,după atâția ani ?ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 14:03, 5 Aprilie 2024
Se poate asa ceva...
Luati legatura cu un avocat si contestati executarea silita in instanta, putand invoca chiar si prescriptia datoriei ( va ajuta avocatul...)

Si cat mai repede, aveti un termen in care puteti face asta, altfel este buna de plata.
Ultima modificare: Vineri, 5 Aprilie 2024
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprire pentru datorie de acum 9 ani Luciann739 Luciann739 Buna seara astăzi am primit o Proprire Pentru o datorie de acum 9 ani către firma Provident Mi a fost instituită proprietea pe conturile bancare! Nu ... (vezi toată discuția)
Rog indrumare pentru a scapa de executare silita Vlad N. Vlad N. Cum se poate scapa de o executare silita, este cineva care ne poate indruma pas cu pas? E vorba de un prieten care e somer. Are 2 datorii pentru care ... (vezi toată discuția)
Solutii pentru a scapa de executarea silita a creditelor Nata88 Nata88 Buna ziua, Un angajat are propripe pe o parte din salariu, ca urmare a executarii silite pentru un credit de 3100 lei nerambursat. Astazi societatea a primit ... (vezi toată discuția)