avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot primi garanția înapoi? ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot primi garanția înapoi? ...

Bună
Am încheiat un contract pe 2 ani de zile, însă din cauza unor probleme personale trebuie să închid contractul mai devreme. (după un an de zile de stat în imobil)
În contract nu sunt specificate cazurile în care garanția se poate sau nu se poate returna.
Din punct de vedere a legii, aș putea primi restul din suma garanției după ce se achită ultimele facturi/daune?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 10:41, 10 Aprilie 2024
Buna ziua, in principiu, da. Depinde foarte mult care era scopul garantiei: pentru starea apartamentului sau pentru rezilierea inainte de termen.
Nu este specificat.
Atunci cereti-o si in functie de raspuns, veti avea mai multe detalii de la care sa plecati in demersurile dvs. ulterioare, daca vor fi necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirias rau platnic blahblah blahblah In oct. 2006 am inchiriat apartamentul proprietate personala unei societati comerciale cu titlu de sediu reprezentativ. Au achitat chiria cu oaresce ... (vezi toată discuția)
Aigurare casa ipotecata alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, Am un credit imobiliar, la care am facut asigurare tot la aceeasi banca si sunt la zi cu ratele, in schimb asigurarea nu am mai platit-o (am ramas ... (vezi toată discuția)
Proprietarul trebuie să returneze chiriașului restul de garanție ... Cami2014 Cami2014 Proprietarul trebuie să returneze chiriașului restul de garanție rămas după achitarea ultimei întrețineri sau păstrează toată garanția, deși a spus ... (vezi toată discuția)