avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... daca dintr-un compartiment dintr-o societate o parte ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

daca dintr-un compartiment dintr-o societate o parte dintre lucratori ...

daca dintr-un compartiment dintr-o societate o parte dintre lucratori muncesc la domiciliu si alta parte muncesc in diverse puncte de lucru ale societatii, cine face instruirea ssm periodica a lucratorilor? (conducatorul compartimentului/conducatorul punctului de lucru ?)
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:46, 6 Aprilie 2024
Conducatorul locului de munca unde lucreaza/ sunt inregistrati lucratorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca un salariat, care pe organigrama societatii face parte din ... marivasi marivasi Daca un salariat, care pe organigrama societatii face parte din Compartimentul A (al carui Sef A ierarhic, cf fisei de post este in Bucuresti) lucreaza de fapt ... (vezi toată discuția)
Avem un compartiment al carui sef lucreaza de la domiciliu (cluj). ... mvasilescu mvasilescu Avem un compartiment al carui sef lucreaza de la domiciliu (Cluj). Patru lucratori din acest compartiment lucreaza tot de la domiciliu (in Cluj) . Cine face ... (vezi toată discuția)
Legislatie conducatori loc munca ContSters81656 ContSters81656 Va solicit sprijinul intr-o problema pentru care nici la ITM nu mi s-a dat un raspuns clar, cu precizarea actelor legislative. Am o formatie de 4 oameni care ... (vezi toată discuția)