avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziuă, locuiesc in Germania si lucrez la compania ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziuă, locuiesc in Germania si lucrez la compania Amazon. ...

Buna ziuă, locuiesc in Germania si lucrez la compania Amazon.
De recent am avut un accident de munca relativ minor, la care am reportat la managerul de Safety, dar dansul ulterior a rupt documentul cu semnatura mea.
De atunci am purtat un badaj special care ma ajuta sa lucrez cu mai putine dureri, iar astăzi (dupoa o luna jumate) dânsul ma intreaba cei cu bandajul, uitandand de problema de sanatate pe care o am.
Mia propus sa ma consulte un doctor de la firma lor.
Credeti că într-adevăr intetntiike lui sunt bune? Efectiv ma uimit reactia lui când am rostit cuvantintele " tu ai scris raportul". Pare chiar a uitat? Lucrez printro o firma de munca, credeti că mă poate da afară in situatia inn care sunt?
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 04:40, 7 Aprilie 2024
Da, pot fi intentii bune..desi nu putem sti care sunt cu adevarat.
Amazon este o platforma corecta dupa parerea mea , ati fi putut sa cereti ajutor direct la ei de la inceput cand ati vazut cum s-a comportat managerul . Mergeti la consultatie si vedeti ce urmeaza iar daca nu vi se pare ok , contactati-i si descrieti situatia .

~ final discuție ~