avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire salariu dacă mă mut in altă țară.
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire salariu dacă mă mut in altă țară.

Buna ziua, in momentul de fata am poprire pe salariu in Romania și contul la Banca Transilvania(creditorul) este blocat. Urmează să părăsesc țara și să mă angajez in Spania, voi avea contractul de muncă înregistrat acolo și voi fi platit pe revolut. Este posibil că executorul să îmi blocheze sau să îmi pună poprire pe contul de revolut?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:53, 7 Aprilie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Momentan nu. Insa in cateva luni se vor putea popri si conturile de Revolut. Asadar e doar o chestiune de timp.
Titlurile executorii privind drepturi de creanță având ca obiect obligația de plată a unei sume de bani necontestată, constituite potrivit legii române, pot fi certificate, la cererea părții interesate, ca titluri executorii europene în condițiile prevederilor Regulamentului nr. 805/2004.

În cazul hotărârilor judecătorești pronunțate în România și pentru care se solicită recunoașterea sau încuviințarea executării într-un alt stat membru al Uniunii Europene, competența de a emite, potrivit art. 54 din Regulamentul nr. 44/2001, certificatul prevăzut în anexa V din același regulament aparține primei instanțe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exequatur ioanah ioanah Avem o hotarare de recunoastere si incuviintare a executarii unei hotarari comerciale straine, care la momentul de fata este definitiva. Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta de la persoana juridica cu sediul in ungaria Ioan V. Ioan V. Am de recuperat ca si persoana juridica cu sediul in Romania o suma importanta (factura neachitata) de la o persoana juridica cu sediul in Ungaria. Ce solutii ... (vezi toată discuția)
Poprire pe un cont bancar din strainatate tictac2 tictac2 Buna ziua, In acest moment am o poprire pe conturile mele din cauza neplatii unei datorii. Lucrez in Romania, contul este in Romania si primesc un salariu ... (vezi toată discuția)