avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... In cadrul unei societati cu sediul in Bucuresti se ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

In cadrul unei societati cu sediul in Bucuresti se afla un ...

In cadrul unei societati cu sediul in Bucuresti , se afla un compartiment al carui sef lucreaza la sediul societatii din Bucuresti.

In afara de lucratorii din cadrul acestui compartiment care isi desfasoara activitatea la sediul societatii djn Bucuresti, exista un lucrator care isi desfasoara activitatea intr-un punct de lucru al societatii situat in Pitesti . Seful acestui punct de lucru din Pitesti refuza sa ii faca instructajul ssm periodic lucratorului care isi desfasoara activitatea in cadrul punctului de lucru din Pitesti (spune ca nu are decizie in acest sens). Va rog sa imi spuneti in baza carui temei legal seful punctului de lucru de la Pitesti tebuie sa ii faca instructajul ssm periodic lucratorului care isi desfasoara activitatea la Pitesti. Multumesc.

Ultima modificare: Duminică, 7 Aprilie 2024
mvasilescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:25, 7 Aprilie 2024
Trebuie sa existe un document intern prin care lucratorul isi desfasoara activitatea la Pitesti. In acest document (decizie de detasare, eventual) se mentioneaza si cine efectuaeza instruirea ssm in perioada detasarii. Astfel, prin decizie, conducatorul locului de munca este cel din Pitesti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca un salariat, care pe organigrama societatii face parte din ... marivasi marivasi Daca un salariat, care pe organigrama societatii face parte din Compartimentul A (al carui Sef A ierarhic, cf fisei de post este in Bucuresti) lucreaza de fapt ... (vezi toată discuția)
Avem un compartiment al carui sef lucreaza de la domiciliu (cluj). ... mvasilescu mvasilescu Avem un compartiment al carui sef lucreaza de la domiciliu (Cluj). Patru lucratori din acest compartiment lucreaza tot de la domiciliu (in Cluj) . Cine face ... (vezi toată discuția)
Instruire ssm personal detasat de la alta firma cyan cyan In Fisele de instruirea individuala privind ssm nu exista rubrici/pagini dedicate instruirii in cazul detasarii sau la schimbarea locului de munca de la un ... (vezi toată discuția)