avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Buna seara! In luna martie a acestui an, in timp ce ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Buna seara! In luna martie a acestui an, in timp ce mă îndreptam ...

Buna seara! In luna martie a acestui an, in timp ce mă îndreptam către casa de la munca, (in ziua aceea avusesem activitate de teren , am coborat într-o stație de autobuz pe traseul către instituție, pentru că programul de lucru se terminase iar la sediu era inchis),am căzut și am suferit un traumatism la picior care a dus la imobilizare in aparat ghipsat și implicit concediu medical (de la spital au eliberat certificatul pentru boala obisnuita).Seful meu nu a deschis dosar de cercetare invocând faptul că nu este accident de traseu.As dori să știu dacă această situație se încadrează la accident de traseu și ce pot face mai departe. Mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Aprilie 2024
mitimama, utilizator
Cel mai recent răspuns: mitimama , utilizator 19:50, 13 Aprilie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu am de unde sa stiu ce va decide ITM. Dosarul de cercetare se avizeaza obligatoriu de catre ITM.
Încă o dată, mulțumesc pentru promptitudine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deces in delegatie Cislariu_Gica Cislariu_Gica Buna ziua. Un angajat strain a decedat in Romania in timp ce se afla in delegatie. Daca decesul a avut loc in afara orelor de program fara sa aibe vreo ... (vezi toată discuția)
Accident de munca monica1212 monica1212 In urma cu un un am cazut in timpul serviciului pe o scara de marmura si mi-am fracturat coccisul,am crezut ca e o cazatura simpla care nu are urmari dar acum ... (vezi toată discuția)
Raspunderea firmei? noisette noisette buna ziua! am o firma in bacau si in timpul serviciului, acum 3 luni un angajat a fost accidentat pe strada. mentionez ca era in timpul programului, de fapt ... (vezi toată discuția)