avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce se intampla cu prejudiciul dupa clasarea dosarului?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce se intampla cu prejudiciul dupa clasarea dosarului?

Bună ziua/seara.Nu mă pricep prea mult în termenii legali cât să vă pot explica exact situația însă o voi face cu cuvintele mele.
Am lucrat la o sală de pariuri sportive, iar din prostia din mintea mea adunată cu dependența față de jocurile de noroc, am adus un prejudiciu firmei în valoare totală de 14.200 de lei, care bineinteles, a fost transformat cu cheltuieli de judecată și despăgubiri la suma de 50.000 de lei aproximativ, în condițiile în care făcusem un angajament scris cu firma respectiva sa lucrez in continuare la ei ca sa imi oprească din salariu, dar totusi ei au mers și pe partea legală în același timp.
Pe portal just apare ca dosarul a fost clasat.
Cine ma poate ajuta cu răspunsul la întrebarea următoare:

Eu mai sunt cautat pentru ceva?
Dacă dosarul a fost inchis/clasat, prejudiciul ramane de achitat in continuare către firma?
Ultima modificare: Joi, 11 Aprilie 2024
gheorghe26, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 20:16, 11 Aprilie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Clasarea priveste latura penala, infractiunea pentru care ati fost urmarit si pentru care nu mai sunteti urmarit. Prejudiciul priveste latura civila si bineinteles ca trebuie sa-l achitati.

~ final discuție ~