avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Agresiune nejustificată. Soțul meu a fost lovit cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Agresiune nejustificată. Soțul meu a fost lovit cu pumnul în obraz de vecinul nostru. ...

Soțul meu a fost lovit cu pumnul în obraz de vecinul nostru. Eu am filmarea cu acest incident petrecut pe proprietatea noastră. Trebuie ca soțul să aibă certificat medico legal pentru a se lua măsuri împotriva acestui vecin sau este filmarea de ajuns?
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 10:10, 14 Aprilie 2024
Este bine să își scoată certificat pentru că se schimbă încadrarea în lovire și alte violențe cu alineatul 2 . În situația existentei certificatului medico-legal, se măresc limitele de pedeapsa ca urmare a schimbării încadrării juridice a faptei. Filmarea este f bună ca probă dar nu înlocuiește certificatul medico-legal.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Certificatul medico-legal face dovada leziunilor. Filmarea dovedește sursa kezounilor.

~ final discuție ~