Bună ziua
Eu sânt in străinătate,fostul soț a fost și el în străinătate,anul trecut s-a întors în țară și s-a angajat la o firmă, când a trebuit să i-a salariul i-a fost pusă proprire pe salariu, practic i-a fost blocat cardul
Chestia este că el nu știa că nu s-a achitat toată suma
El a plecat din apartament și gata,credea (cum am crezut și eu) că fiind luat de bancă apartamentul și vândut, se achita datoria
S-a aflat anul trecut când i s-a pus proprire pe salariu
Chestia este că nu mă deranjează,este că dacă mă întorc în țară o să fie exact cum a făcut cu fostul soț,eu fiind soția lui când am luat împrumut și am fost coplatitor
Cei de la bancă i-au pus în fața extractul de cont până la data când au fost achitate ratele suma rămasă de achitat ,care este destul de mare,
trandafir2 a scris:
Bună. Da este posibil asa ceva. Dar este greu de zis daca se mai poate face ceva in conditiile in care nu avem hartiile in față, si in conditiile in care a trecut atata vreme de la momentul la care inca se putea contesta ceva. Pe de alta parte, daca din 2019, si chiar mai inainte de 2019 si pana in ziua de astazi, nu v-a deranjat acest lucru, de ce v-ar mai deranja acum.