avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Returnărea unui produs și recuperarea banilor
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Returnărea unui produs și recuperarea banilor

Buna ziua, va rog să mă îndrumați pt recuperarea banilor și a unui produs cumpărat ieri. Am cumpărat dintr un magazin 2 perechi perechi de pantaloni, dintre care una o port astăzi. Sunt profund dezamăgită de calitatea materialului, care s-a lărgit in zona genunchilor, după 5 ore de purtare.
Am sunat la firma unde am solicitat informații despre returul produsului intact, nepurtat și mi s a spus că nu mi se returnează banii și că trebuie să aleg alt produs. Returnez produsul pt că nu sunt mulțumită de calitate, nu merita prețul plătit oricum. ..și nici nu am fost înștiințată in magazin de politica firmei in ceea ce privește returul.
Ce pot sa fac? Nu mai permite legea acest lucru?

Vă mulțumesc anticipat
Ultima modificare: Luni, 15 Aprilie 2024
leo2000ro, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:26, 16 Aprilie 2024
Legea nu prevede returul catre magazinul fizic ca urmare a răzgândirii. Pentru probleme de calitate sesizați OPC.
Luati alt produs, macar nu pierdeti banii.Nu sunt obligati nici sa schimbe si nici sa va primeasca returul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teapa pe internet Parisien Parisien Buna ziua! Zilele trecute am cumparat o pereche de pantaloni de pe internet, iar pantalonii in poza din anunt erau albastrii, iar cand au ajuns la mine erau ... (vezi toată discuția)
In ce conditii se pot returna bani pe un produs? dstaicu dstaicu Un client a cumparat un produs iar după 5minute s-a întors sa isi ceară bani inapoi spunând ca nu ii mai place produsul amenințând ca daca nu i se ... (vezi toată discuția)
Returnare produse doar cu seria și nr de buletin. Andrei_1989 Andrei_1989 În mall, există unul-două magazine de haine care acceptă să faci retur numai dacă le dai seria și nr de buletin. La întrebare: de ce este nevoie de ... (vezi toată discuția)