avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua tatal meu a vandut cu ceva ani in urma o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua tatal meu a vandut cu ceva ani in urma o dacie si a ...

Buna ziua tatal meu a vandut cu ceva ani in urma o dacie si a dato de buna ca respectivu vine sa facem acte si am ramas si fara masina si fara acte problema e urmatoare cum putem sa o scoatem de la impozit in cazul asta ? ca platim de niste ani buni la din cauza ca nu stim ce avem de facut . Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Szemenyei , utilizator 11:46, 16 Aprilie 2024
Încercați cu o declarație la notar pe propria răspundere, pe care s-o duceți apoi la administrația financiară, ca să însoțească cererea de scoatere a impozitului respectiv.

Am incercat aceasta metoda dar nu e valabila ..

latka a scris:

Încercați cu o declarație la notar pe propria răspundere, pe care s-o duceți apoi la administrația financiară, ca să însoțească cererea de scoatere a impozitului respectiv.



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea autovehiculului de la impozit jimmy87 jimmy87 salutare la toti...o problema am si eu si sper sa gasesc solutia la voi.am avut o masina pe care am vanduta in 2012 cu contract de vanzare-cumparare...noul ... (vezi toată discuția)
Radiere auto grigorescu_daniel grigorescu_daniel Buna ziua.Sunt un mare prost si am o mare problema pentru care mintea mea ingusta nu gaseste rezolvare nicaieri.Am avut o Dacie din 1984 si i-am vandut-o unui ... (vezi toată discuția)
Cum scot de la impozit un auto pe care nu il mai am ? Ene  Dragos Ene Dragos Cine stie cum pot scoate de la impozitul meu o masina care am vandut`o unui respectiv urmand ca sa facem actele la vreo cateva zile....ehh individul nu a mai ... (vezi toată discuția)