avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Daca odata cu plangerea impotriva solutiei de clasare ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Daca odata cu plangerea impotriva solutiei de clasare am trimis ...

Daca odata cu plangerea impotriva solutiei de clasare am trimis si toate dovezile pentru temeinicia plangerii ,mai trebuie sa depun note scrise?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 09:56, 16 Aprilie 2024
Este la aprecierea dvs daca depuneti sau nu depuneti note scrise, si doi, mai conteaza si unde ati formulat plangerea, adica la procurorul ierarhic sau la judecatorul de camera preliminara. Daca e vorba de judecator, da, este indicat sa depuneti.
Este la judecator Dar alaturat plangerii am depus toate dovezile Le mai trimit inca odata?
Nu. Note scrise, le folositi de exemplu, pentru a raspunde eventual apararii partii adverse sau pentru a raspunde in scris unei anumite chestiuni ridicata sau pusa in discutie de judecator, de procuror sau de partea adversa/intimat, dupa caz. Acele asa zise "toate dovezile" trebuie explicate cumva si analizate eventual prin plangere, dar nu trebuie depuse de doua ori.

~ final discuție ~