avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... O cerere a mea pentru ca primaria sa delege un jurist ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

O cerere a mea pentru ca primaria sa delege un jurist ca să semneze ...

O cere a mea pentru ca primaria sa delege un jurist ca să semneze o ieșire din indiviziune a ajuns la serviciu contencios din cadrul primăriei înseamnă că e un litigiu?
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 12:48, 16 Aprilie 2024
Nu înseamnă că e un litigiu. Litigiul se va naște din momentul în care veți primi rîspuns de la Primărie și nu o să fiți mulțumit de acel răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am făcut o cerere la primărie sa delege un jurist la un notar ... florin42 florin42 Am făcut o cerere la primărie sa delege un jurist la un notar pentru a semna o ieșire din indiviziune pe nr de înregistrare scria termen de rezolvare ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune pe un teren gerox gerox Sînt somat prin justitie de una din parti cu care sînt în indiviziune pe un teren , ca sa ies din indiviziune doar pe niste parcele mici dobîndite ( ... (vezi toată discuția)
Exceptie de nelegalitate act administrativ leusan leusan Contestatorul poate invoca exceptia de nelegalitate a actului administrativ pe care il contesta,la primul termen? Poate cere contestatotorul judecarea in ... (vezi toată discuția)