avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am depus dosarul pentru pensie de urmas pentru o ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am depus dosarul pentru pensie de urmas pentru o persoana cu ...

Am depus dosarul pentru pensie de urmas pentru o persoana cu handicap a carui sunt tutore legal, prin decizie judecatoreasca definitiva. Am fost sunat astazi de o doamna de la casa de pensii sector 3 care m-a informat ca certificatul de incadrare in grad de handicap permanent, eliberat consiliul local, comisia de evaluare persoane adulte cu handicap nu este bun pentru pensia de urmas ( asa ar fi decretat sefa dumneai) si ca trebuie sa aduc alt fel de certificat de incadrare in grad de handicap, se pare de la policlinica. este corect ce mi s-a cerut si daca da, exista mai multe feluri de certificate de incadrare in grad de handicap si care ar fi potrivit pentru aceasta situatie. Va multumesc anticipat pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: negru daniel , utilizator 08:30, 17 Aprilie 2024
buna, poate nu va explicat cum trebuie sau nu a-ti inteles bine dumneaoastra ce va cerut eu a sfatuiesc sa mergeti sa vorbiti fata in fata sa va explice ce va trebuie exact, banuiala mea este ca va trebuie un certificat cu data iviri handicapului deoarece pensia de urmas se acorda pt persoanele cu handicap doar daca handicapu il are pana la implinirea varstei de 26 de ani

~ final discuție ~