avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna seara! Daca am semnat un contract de prestare ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna seara! Daca am semnat un contract de prestare servicii eon ...

Buna seara! Daca am semnat un contract de prestare servicii eon dar contractul nu este pe numele meu, ci pe numele unei rude, atunci se poate considera valabil acest contract? Am dorit sa reziliez contractul prin denuntare unilaterala dar cei de la eon mi-au spus ca nu am dreptul sa reziliez deoarece nu sunt titularul contractului si nici nu am calitate de imputernicit.
Cel mai recent răspuns: Sabin99 , utilizator 18:45, 17 Aprilie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca este un fals, trebuie sa reclame cineva. cum probabil ca eon nu va reclama, va ramane sa va auto-denuntati. in consecinta veti plati toate oalele sparte: facturi, penalitati, despagubiri, etc. mai bine vorbiti cu ruda sa denunte contractul in calitate de titular.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Aprilie 2024
adriandimitriu, utilizator
Va multumesc pentru sfat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract rds in cazul schimbarii domiciliului in alt judet ContSters194735 ContSters194735 Am mai postat o data acest mesaj, din pacate nu mi-a raspuns nimeni. Va rog sa-mi dati un sfat, este urgent...Ce sa fac ca sa mi se rezilieze contractul cablu ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare intre 2 societati ? Cinub1994 Cinub1994 Buna seara ! Am un SRL care cred ca este in colaborare cu alt SRL. De ce zic cred..? Acasa am un act aditional (din cele 2 exemplare realizate) si 2 ... (vezi toată discuția)
Plangere penala Iordachescu Nicolae Iordachescu Nicolae Buna ziua! In luna Ianuarie am depus o plangere penala in numele sotiei mele la parchetul de pe linga judecatoria Ploiesti.Plangerea erea pentru incheierea ... (vezi toată discuția)