avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Un membru al familiei lucrează într-un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Un membru al familiei lucrează într-un UPu că și ...

Buna ziua,
Un membru al familiei lucrează într-un UPu că și registrator medical și ar avea câteva nelămuriri legate de munca in zilele de gardă. Și anume: in timpul săptămânii sunt cate 3-4 pe turele de zi, iar în weekend sunt doar doi, motivandu-se că nu este legal să plătească 3 registratori in gardă sau in sărbătorile legale. Mă puteți ajuta ,spunandu-mi daca este vreo baza legala sau este strict o decizie a conducerii acest lucru?? Pentru că nu mi se pare normal că în cursul săptămânii sa fie atât de mulți, iar în weekend sa -i omori e cei doi.

Mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:22, 17 Aprilie 2024
Programul de muncă şi modul de repartizare a acestuia pe zile sunt aduse la cunoştinţă salariaţilor şi sunt afişate la sediul angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pontaj anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema : salariat care are prog de munca de L-V cate 8 h, si mai face si ore suplimentare. In zilele de ... (vezi toată discuția)
Sunt la scoala de maistri si lucrez pe 3 schimburi basarabconstantin basarabconstantin Sunt la Scoala de Maistri si lucrez pe 3 schimburi,nu am cerut altceva la inginerul de atelier decat sa-mi respecte programul de ture,dar saptamama trecuta am ... (vezi toată discuția)
Statutul mamei cu copil mic în cadrul armatei amaltheea amaltheea fiica mea lucreaza in armata; are un copil de 3 ani, la gradinita; trebuie sa il ia de acolo pana la ora 17,00; insa are necazuri la serviciu, intrucat nu ... (vezi toată discuția)