avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Trecere frontiera, în Moldova cu autoturismul altcuiva
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Trecere frontiera, în Moldova cu autoturismul altcuiva

Cu autoturismul pe numele altcuiva pot călători în Moldova ? Specific ca sunt trecut pe asigurare ca șofer, de fapt este tatăl meu vitreg. Dacă pot liniștit trece vama pentru perioada scurta și dacă nu de ce am nevoie pentru a face asta
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 14:07, 17 Aprilie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu e nici o problema.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de comodat auto pentru r. moldova trebuie încheiat neapărat în fața unui notar sau poate fi și neautentificat? Georgiana Alexii Georgiana Alexii Un contract de comodat trebuie incheiat neaparat in fata unui notar sau poate fi incheiat si acasa? De exmplu: masina e pe numele mamei, am sa o folosesc eu ... (vezi toată discuția)
Deplasarea în afara țării cu/ fără procura ivedu ivedu Bună ziua! O scurtă întrebare aș avea, am nevoie de procură pentru a trece țara cu o mașină care nu e pe numele meu, respectiv în Republica Moldova cu ... (vezi toată discuția)
Documente necesare minor pentru plecarea in strainatate emilia76 emilia76 Buna ziua! Sunt divortata si am un copil de 5 ani. Custodia copilului este comuna, fara interdictii. Anul acesta doresc sa plec cu fetita din tara si as dori ... (vezi toată discuția)