avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua. Am fost împrumutat de un fost coleg de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua. Am fost împrumutat de un fost coleg de munca prin ...

Buna ziua. Am fost împrumutat de un fost coleg de munca prin transfer bancar între băncile revolut, fără a fi specificat la transfer vreo descriere. Cu suma de 400 Ron, am avut o problema financiara și la 1 luna și ceva i am făcut transferul înapoi, el tot susține că nu a primit acei banii, și s a dus la politie să facă plângere. La 1 luna de la plângerea pe care el a făcut, m a sunat 1 polițist plictisit sa mă întrebe de ce nu i am înapoiat banii, i am zis că am dovada și mi a zis bine și a închis telefonul. L am resunat că pot veni la politie să aduc dovada transferului, iar acesta a zis că nu este necesar, că dacă este nevoie m a va suna el. Ce îmi recomandați in acest caz . Vreau sa duc dovada și nu mă lăsa, sau pur și simplu nu vor să se complice aia de acolo prea mult
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:30, 18 Aprilie 2024
Nu.mai insistati. Nu inseamna nimic, nu va mai bateți capul.

~ final discuție ~