avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua! Am fost implicat într-o altercație în ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua! Am fost implicat într-o altercație în trafic și ...

Bună ziua! Am fost implicat într-o altercație în trafic și ulterior am fost reclamat la politie ca am zgâriat mașina cuiva. M-am prezentat la politie și am fost amendat și mi s-a suspendat permisul pentru o luna pentru depășire pe linia de tramvai . Nu am vrut să-i dau asigurarea reclamantului pe motiv că nu sunt vinovat pt.zgarietura de pe mașina lui( a mea nu are nici o urmă) . Poate poliția să-mi facă ceva ca nu am vrut să-i dau asigurarea? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Silvia03 , utilizator 19:33, 17 Aprilie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In momentul de fata cel pagubit are datele dvs. si va gasi societatea la care sunteti asigurat, are autorizatie de reparatie, dvs. aveti PV de contraventie. Va va cauta asiguratorul.

latka a scris:

In momentul de fata cel pagubit are datele dvs. si va gasi societatea la care sunteti asigurat, are autorizatie de reparatie, dvs. aveti PV de contraventie. Va va cauta asiguratorul.

Mulțumesc! Țin să menționez că PV de contravenție este pentru că s-a văzut pe filmare că am depășit pe linia de tramvai, nu pentru "accident ".

~ final discuție ~