avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Judecatoria este instanta competenta sa judece ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Judecatoria este instanta competenta sa judece plangerea impotriva ...

Judecatoria este instanta competenta sa judece plangerea impotriva ordonantei de clasare privind infractiunea de ucidere din culpa?
Cel mai recent răspuns: S.C PGH Enterprise Telecom S.R.L , Consultant de business 21:14, 18 Aprilie 2024
Art 340 Plângerea împotriva soluţiilor de neurmărire sau netrimitere în judecată | Codul de Procedură Penală

(1) Persoana a cărei plângere împotriva soluţiei de clasare sau renunţare la urmărirea penală, dispusă prin ordonanţă sau rechizitoriu, a fost respinsă conform art. 339 poate face plângere, în termen de 20 de zile de la comunicare, la judecătorul de cameră preliminară de la instanţa căreia i-ar reveni, potrivit legii, competenţa să judece cauza în primă instanţă.

(2) Dacă plângerea nu a fost rezolvată în termenul prevăzut la art. 338, dreptul de a face plângere poate fi exercitat oricând după împlinirea termenului de 20 de zile în care trebuia soluţionată plângerea, dar nu mai târziu de 20 de zile de la data comunicării modului de rezolvare.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Aprilie 2024
S.C PGH Enterprise Telecom S.R.L, Consultant de business
Si in cazul in care am trimis-o gresit ce se intampla?


Alina Avila a scris:

Si in cazul in care am trimis-o gresit ce se intampla?


Este foarte probabil ca cererea sa fie anulata/respinsa.
Retrimiteti in mod corect catre judecatoria competenta in conf. cu articolul mai sus citat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva ordonantei de clasare nicolaehaj nicolaehaj Buna, In urma cu cateva zile am depus o plangere impotriva solutiei de clasare in cadru unui dosar administrat de parchetul de pe langa judecatorie respectiv ... (vezi toată discuția)
Termen procedura penala plangere rezolutie liamic43 liamic43 Care este interpretarea termenelor , pentru plângere împotriva rezoluţiei prim procuror, conform NCPP, art.340-341? Acestea pot fi calculate cum erau ... (vezi toată discuția)
Ce cale să aleg: plângerea împotriva soluţiilor de neurmărire sau netrimitere în judecată sau urgentarea soluționării plângerii? Annddrei Annddrei Am făcut plângere în calitate de persoană vătămată împotriva măsurilor și actelor de neurmărire penală ( art. 336 și urmarea C.p.p. ) ale ... (vezi toată discuția)