avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara! Asociația de proprietari a blocului unde ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara! Asociația de proprietari a blocului unde locuiesc ...

Buna seara! Asociația de proprietari a blocului unde locuiesc (o singura scara, 8 etaje, 36 apartamente) a primit o oferta din partea unei firme de publicitate, care vrea sa închirieze laterala blocului pentru a pune bannere. Acestea ar acoperii balcoanele etajelelor 2-6, de pe laterala respectiva. Majoritatea proprietarilor, sa le zicem neafectati sunt perfect de acord cu închirierea, ptr ca asta înseamnă bani suplimentari ptr asociatie...bani care sunt bine veniți pentru eventualele modernizări...Însă, locatarii "afectati" sustin ca nu li se pare corect ca ei sa stea cu geamurile acoperite, gauri în fațadele balcoanelor și eventualul zgomot pe care bannerele le-ar face de la vânt, în timp ce contravaloarea chiriei intra in asociatie, ca buget de modernizare pentru toată asociatia. Lamuriti-ma va rog frumos, dacă exista o modalitate sa impacam pe toată lumea...adică...proprietarii afectați poți primi o cota parte lunara a chiriei încasate, iar restul sumei sa între în asociatie? Legal vorbim care este procedura?
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 12:03, 18 Aprilie 2024
Nu exista nici o posibilitate, conform art. 70 din legea 196/2018 acesti bani vor intra in fondul de reparatii.
Nu vor, treaba lor. Se vor duce la blocul vecin si vor lua aia banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclama pe peretele blocului adyv76 adyv76 -buna ziua -de curand a fost montata o reclama pe peretele lateral al blocului unde locuiesc -mentionez ca blocul este compus din 2 scari -as dorii sa stiu ... (vezi toată discuția)
Reclama publicitara montata pe laterala blocului maria200313 maria200313 A fost montata pe laterala blocului , fixata cu funii, o reclama publicitara care face un zgomot teribil de fiecare data cand adie vantul.Nici eu si nici ... (vezi toată discuția)
ReparaŢii GHEORGHIAN GHEORGHIAN Reparaţiile de zugrăveli din exteriorul balcoanelor (faţada) unui imobil intră în sarcina unei Asociaţii de proprietari s au a fiecărui ... (vezi toată discuția)