avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Am și eu o întrebare și nelămurire, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Am și eu o întrebare și nelămurire, dacă mă ...

Bună ziua! Am și eu o întrebare și nelămurire, dacă mă puteți ajuta.

Am o casa intr-o zona istorica în orașul Brăila, am făcut proiect și am autorizație de reabilitare fațade, împrejmuire, calcan, autorizația este din 05.06.2022, în data de 21.04.2023 am depus începerea lucrărilor, din păcate nu am înțeles și am uitat sa merg cu 45 de zile înainte pentru prelungire.
Nu pot depune actele pentru închiderea lucrărilor deoarece nu le-am terminat din motive financiare. Mi s-a dat o singura soluție sa depun documente pentru continuarea lucrărilor făcute de proiectant și practic asta înseamnă că o iau de la capăt cu toate autorizațiile și conturile aferente ca și cum as face proiectul de zero.
Întrebarea mea este dacă eu nu fac din nou proiectul pentru continuarea lucrărilor ce repercursiuni as putea suferi, amenda dosar penal,etc? Ce ar putea sa mi se întâmple?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Reabilitare termica luca luca luca luca Pentru efectuarea unei lucrari partiale de reabilitare termica (nu toate apartamentele au subscris ideii), este necesar certificat de urbanism si autorizatie ... (vezi toată discuția)
Responsabilitate legala prelungiri hornuri casa vecina. paun97 paun97 Buna ziua, am si eu o curiozitate. Casa lipita de blocul in care locuiesc are construite niste prelungiri la hornurile din caramida. Aceste prelungiri urca pe ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie IancuV IancuV Daca izolez casa cu polistiren de 10 mm casa fiind la strada imi trebuie autorizatie de constructie. (vezi toată discuția)