avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... EU TE-AM FACUT ,EU TE OMOR! amenintarea unei mame ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

EU TE-AM FACUT ,EU TE OMOR! amenintarea unei mame catre fiul ...

EU TE-AM FACUT ,EU TE OMOR! amenintarea unei mame catre fiul ei cum se poate apara fiul?
Cel mai recent răspuns: simon1977 , utilizator 21:10, 29 Aprilie 2024
EU TEAM FACUT, EU TE OMOR! este un principiu calauzitor de viata un mod si o filosofie de viata a acestei femei,care pe tot parcursul vietii acestui copil de cind e mic pina cind ajunge la o virsta inaintata justifica toate celelante actiuni de exemplu furatul mincarii si infometarea,punerea de p-astile in mincare ,cererea de bani inprumut care nu se mai dau inapoi nici odata, propunerea de afaceri si combinatii cu scopul inselator cind vine timpul acestei femei sa se achite de obligatii nu mai este valabil ce-am discutat la inceput,inchirierea cu ziua sau saptama pt a presta diferite munci la alte persoane cit de despre plata nimik crearea unei atmosfere de teroare continue cu scopul de al duce in strada pe baiatul major, la un momendat alegi strada si dormitul pe strazi fiindca ai mai multa liniste decit in propria casa un ai crescut si contribuit prin munca si imprumuturi in bani la cumpararea casei .NICI decum nu sint niste vorbe spuse la nervi este principiul de baza al acestei filozofii care ii da dreptul sa faca oricevrea.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cred ca trebuie depășit momentul, vedeti-va liniștit de viata. Nu mai puteți schimba ce ati trăit în copilărie.
copilaria imseamna luna septembrie -octombrie 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare convorbire telefonica OmCauta OmCauta Daca sunt amenintat de unul la telefon, ca ma bate, ca ma omoara, pot Inregistra convorbirea pentru a o folosi cand ma duc la Procuror sa depun Plangere?? E ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!! marryy_lm marryy_lm sint o veche membra a acestui forum iar acum am nevoie disperata de un sfat de la un jurist.situatia prin care trec e urmatoarea: fiica mea,majora,are un ... (vezi toată discuția)
Ajutor!1 un sfat !! marryy_lm marryy_lm sint o veche membra a acestui forum iar acum am nevoie disperata de un sfat de la un jurist.situatia prin care trec e urmatoarea: fiica mea,majora,are un ... (vezi toată discuția)