avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum formulez cererea de eșalonare a unei popriri ...
Discuție deschisă în Executare silită

Cum formulez cererea de eșalonare a unei popriri pentru un PFA?

Cum formulez o cerere de eșalonare a unei popriri?

Salutare!

Din păcate vin cu o intrebare de care mi-e sincer rusine si despre care nu credeam ca voi ajunge in situatia in care o voi adresa vreodată.

Am un PFA pentru care nu am plătit taxele din lipsă de bani. Am fost freelancer, recent angajat full time, iar ultimul an a fost “umplut” cu probleme de sănătate si depresie, si sincer, nu m-am interesat de nimic legat de bani. Nu erau o prioritate la acel moment (I know, don’t judge me).

In acest moment am o poprire pe contul bancar de la BT de 17.000 lei + alte doua popriri care aparent vin lunar de 1200 lei.

Salariul pe care ar trebui sa-l primesc este de 3500 lei net, iar ce primesc cu adevarat din cauza popririi este suma de 1750 lei. Problema in acest moment este ca nu 1750 lei inseamna mai putin decat pretul chiriei si al utilităților. Am ramas deja in urma cu ele.

Incerc să-mi reorganizez putin viata, iar asta este prioritatea in acest moment - esalonarea popririi. Din prezentarea ANAF lucrurile nu sunt foarte clare despre cum trebuie procedat (sau poate nu inteleg eu), iar daca cineva de aici ar putea sa-mi ofere mai multa claritate as fi foarte recunoscător.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:53, 5 Iunie 2024
Up!
Google model CERERE acordare esalonare la plata.

~ final discuție ~