avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Unitatea la care am lucrat zice ca nu mai are statele ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Unitatea la care am lucrat zice ca nu mai are statele de plata ...

Unitatea la care am lucrat zice ca nu mai are statele de plata deoarece prin legea 195/2023 s-a modificat art.25 din legea 82 a contabilității în sensul ca aceste nu se mai păstrează 50 de Ni ci doar 5. De unde sa iau și cum sa fac rost de adeverinta xu sporurile acordate asa cum cere casa de pensii-anexa 6 parca?
Cel mai recent răspuns: goplanet , utilizator 09:13, 21 Aprilie 2024
Începând cu data de 1 ianuarie 2023, statele de salarii pentru care angajatorul are o declarație informativă privind impozitul reținut la sursă, pe beneficiari de venit, conform prevederilor legale sau pentru care angajatorul are obligația legală de a depune declarația privind obligațiile de plată a contribuțiilor sociale, impozitului pe venit și evidența nominală a persoanelor asigurate, la Agenția Națională de Administrare Fiscală, se păstrează timp de 5 ani.

Legea nu se aplica retroactiv.
A......ok, mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract retroactiv whiteman whiteman Lucrez de aproape un an la o firma fara carte de munca sau contact. Am nevoie sa demonstrez intr-un fel sau altul ca in aceasta perioada am lucrat si nu am ... (vezi toată discuția)
Conventie somaj stoicavioleta17 stoicavioleta17 ce trebuie sa depuna o societate beneficiara de conventie cu AJOFM conf Art 85/L 76/2002 la primul termen(25 oct pentru luna septembrie) (vezi toată discuția)
Contract civil dana manea dana manea lucrez intr-o institutie publica. de carand am angajat pe cineva cu contract civil. nu stiu cum il platim. are o remuneratie bruta de x lei din care viram 10% ... (vezi toată discuția)