avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cass la venit din dobânda bancara
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cass la venit din dobânda bancara

Buna ziua. Revin la întrebarea privind modul de calcul și depunerea declaratiei pentru fondul de sănătate aferent veniturilor din dobânzi cu mențiunea ca sunt doua persoane pe cont, una titular, cealaltă împuternicit, banii aparținând celor doua persoane, in proporție diferită.Mulțumesc!
Ultima modificare: Duminică, 21 Aprilie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:39, 21 Aprilie 2024
Vi s-a mai răspuns odată la aceasta întrebare. Imputernicitul nu are importanta în acest aspect, cel al încasării venitului din dobânda, plata impozitului pe venitul din dobânda și dacă e cazul, și a contribuției la sănătate.
Deci doar titularul e beneficiarul venitului, el depune singur declaratia unica, el plătește impozitul și contribuția la sănătate.
Ultima modificare: Duminică, 21 Aprilie 2024
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii fiscale pentru un depozit bancar titisorescu titisorescu Buna ziua Va rog frumos sa imi spuneti ce obligatii fiscale am in conditiile in care am doar venituri din dobanzi bancare. Sunt obligat sa depun declaratie ... (vezi toată discuția)
Contributii pe dobanzi bancare Anastasia gar Anastasia gar Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti cu un aspect. Pe 2023 am realizat un venit din profesia liberala sub 12 salarii minime pe an. Pe persoana fizica am niste ... (vezi toată discuția)
Cass la contractele pentru drepturi de autor alex68 alex68 Buna ziua. Va rog, daca poate cineva sa-mi spuna daca pentru contractele de drepturi de autor se plateste CASS. Pana anul acesta, singurul impozit pe care l-am ... (vezi toată discuția)