avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Repartizarea energiei electrice în condominiu nou ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Repartizarea energiei electrice în condominiu nou construit

Buna ziua,
Administrez un condominiu nou construit este prevazut cu buncar, camere tehnice cu sisteme de incendii, cilere , parcare subtena si mai exista si parcari la mezanin. Factura de energie electrica vine la comun pt ca nu sunt evidentiate de contoare consumul fiecaruia ( nu este evidentiat consumul la parcarea subterana, ascensorul , casa scarii si iluminatul pietanoal al ansablului). Cum ar fii corect si legal sa impart factura incat sa nu existe nemultumiri din partea proprietarilor care nu detin locuri de parcare subterane. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 12:17, 22 Aprilie 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu sunt evidentiate consumurile pentru partile comune in folosinta exclusiva, adica numai pentru unii dintre proprietari, nu aveti cum sa faceti corect. Cu prima ocazie de AG trebuie aprobat sa se monteze acele contorizari interne, care sa deceleze consumul separat, din totalul general pe partile comune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizarea facturii enel intr-o asociatie de propietari hollyc hollyc Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un sfat : datele problemei: -suntem o asociatie de propietari -avem curte propie iluminata si asigurata cu instalatie ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli ascensor diablo diablo Buna ziua, Stau intr-un bloc construit in anul 2019 , la et 1 si as dori sa stiu daca este corect ca sa platesc cheltuielile legate de folosirea si ... (vezi toată discuția)
Acord de asociere SethBV SethBV Buna ziua, Locuiesc intr-un ansamblu rezidential nou, format din 4 blocuri. La subsol, sub toate cele 4 blocuri este o parcare subterana. Fiecare bloc are ... (vezi toată discuția)