avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! As avea o intrebare in ceea ce priveste ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! As avea o intrebare in ceea ce priveste examenul pentru ...

Buna ziua! As avea o intrebare in ceea ce priveste examenul pentru permisul auto categoria B. Eu sunt din judetul Salaj, dar am inceput scoala de soferi in Cluj, intentionez sa imi schimb buletinul pe o adresa din Cluj. Daca am buletinul de Cluj inainte de a termina cursurile practice, pot sustine examenul teoretic cat si practic in Cluj Napoca? Sau trebuie ca buletinul sa aibe o vechime anume ca sa pot sustine examenele de mai sus?
Cel mai recent răspuns: NorbertS , utilizator 13:43, 22 Aprilie 2024
Eu am sustinut examenul scris la o saptamana dupa ce am pus viza de flotant si a fost ok, nu a zis nimeni nimic. Asta anul trecut, in toamna.

Ideea este ca viza sa aiba valabilitate de cel putin 185 de zile, parca, in momentul in care dai sala ( scrie asta si pe fisa ce o completezi si mergi cu ea la ghiseu ( te ajuta scoala cu aceste informatii).

Ultima modificare: Luni, 22 Aprilie 2024
Ionut.ion, utilizator
Am sunat la serviciul DRPCIV si am intrebat asta, iar domnul de acolo mi-a spus ca viza de flotant trebuie sa aibe o vechime de cel putin 6 luni, iar asta m-a indus in eroare. Intre timp am sunat si la scoala si mi-au spus ca defapt viza de flotant sa fie facuta pe cel putin 6 luni, nu mai putin, ca sa pot susitne examenele. Modul de exprimare al domnului de la informatii probabil nu a fost cel corespunzator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara ,sunt cetățean român cu domiciliul în românia ... Cristi10.2021 Cristi10.2021 Buna seara ,sunt cetățean român cu domiciliul în România si am viza de flotant din vara în alt oraș , m-am înscris la examen școală șoferi și am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am facut scoala de soferi in bucuresti, mi-am facut ... Daniela_alexandra Daniela_alexandra Buna ziua! Am facut scoala de soferi in Bucuresti, mi-am facut viza de flotant pe perioada verii (stau la camin, iar contractul de cazare este pe ... (vezi toată discuția)
Permis auto AlexaaandraC AlexaaandraC Luna trecuta am avut proba de traseu pentru obtinerea permisului auto. Intre timp mi-a expirat buletinul si l-am schimbat si nu mai am viza de flotant pe ... (vezi toată discuția)