avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... buna ziua, mama mea este cu certificat de handicap ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

buna ziua, mama mea este cu certificat de handicap grav cu asistent ...

buna ziua,mama mea este cu certificat de handicap grav cu asistent personal,cod boala F002,tip handicap 5 mental eu fiind unicul fiu si singurul mostenitor .Intrebarea mea este cum pot obtine hotarirea judecatoreasca pentru a o reprezenta in relatia cu institutiile statului si banci? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:15, 23 Aprilie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Foarte simplu, cereti instantei sa o puna sub CURATELA, iar dvs sa fiti desemnat curator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am un băiat de 20 ani bolnav de autism, luna aceasta ... natasav natasav Bună ziua, am un băiat de 20 ani bolnav de autism, luna aceasta a expirat buletinul, pentru poza am reușit sa-l duc la politie însă pentru eliberarea ... (vezi toată discuția)
Procedura pentru a instaura curatela at_1970 at_1970 Buna ziua, as vrea sa stiu care e procedura pentru a instaura curatela pentru mama care are certificat de handicap pentru Alzheimer? Va multumesc. (vezi toată discuția)
In 8 decembrie 2023 mama mea a suferit un acv de atunci starea ... cristimircea cristimircea In 8 decembrie 2023 mama mea a suferit un ACV de atunci starea ei este vegetativa,are 2 sonde,una urinara si alta nazogastrica este internata intr un camin cu ... (vezi toată discuția)