avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 286 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Atipire la volan-> accident cu vatamari corporale -> ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Atipire la volan-> accident cu vatamari corporale -> suspendare permis?

Se suspenda permisul de conducere in caz ca am comis un accident atipind la volan si intrand pe contrasens unde a avut loc impactul cu un auto circuland regulamentar? Accidentul s-a soldat cu vatamari corporale cu ingrijiri medicale pentru mai putin de 90 zile.

Alte discuții în legătură

Alcool la volan plus tamponare! care sunt consecintele? Study Brian Study Brian Am provocat un accident in data 24.11.2019, m-am tamponat cu un taxiu, acesta circuland regulamentar, neacordându-i prioritate, tin sa mentionez ca ma aflam ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis conducere pentru fuga de la locul accidentului aurasbac aurasbac Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea situatie: cateva saptamaini in urma ma deplasam cu masina, insotita de fratele meu. Eram cam a 4 masina in coloana la ... (vezi toată discuția)
Accident care s-a soldat cu vătămări corporale, catalin1980000 catalin1980000 accident la trecerea de pietoni care s-a soldat cu vătămări corporale Ce articol va fi atasat si ce pedeapsa primeste vinovatul ? (vezi toată discuția)