avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... accident care s-a soldat cu vătămări corporale,
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

accident care s-a soldat cu vătămări corporale,

accident la trecerea de pietoni care s-a soldat cu vătămări corporale
Ce articol va fi atasat si ce pedeapsa primeste vinovatul ?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 20:51, 24 Decembrie 2018
Se vor face cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa, dar daca persoana vatamata nu are peste 90 de zile de ingrijiri medicale se va dispune clasarea.
Daca victima depune plangere penala se vor efectua cercetari pentru stabilirea vinovatului (poate fi atat conducatorul auto, cat si victima) si se va da solutia legala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu victima mariandumitru77 mariandumitru77 Buna ziua, in urma cu o luna si jumatate, o ruda apropiata a fost implicata ca vinovat intr-un accident rutier soldat cu victima, un accident usor pe trecerea ... (vezi toată discuția)
Dosar penal in urma accidentului Ion944 Ion944 Buna ziua! Am o intrebare. Daca in urma unui accident, soferul pagubit e spitalizat, e fara permis, si partile s-au imapacat, dar politistul oricum a decis ... (vezi toată discuția)
Depunere plangere, cat timp are dispozitie victima unui accident alexandru_cc2 alexandru_cc2 cat timp are la dispozitie victima unui accident de circulatie pe trecerea de pietoni sa depuna plangere penala impotriva autorului? (vezi toată discuția)