avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Primarie S4: cerere fara raspuns timp de 4 luni
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Primarie S4: cerere fara raspuns timp de 4 luni

Buna ziua!
Acum mai bine de 3 luni am depus o cerere la Primarie pentru un extras de plan parcelar. In afara de raspunsul primit telefonic "nu avem personal in acest departament", nu am primit alt raspuns in scris.
Mi se pare de neacceptat asa ceva...
Va rog sa ma sfatuiti ce e de facut.
Multumiri!
Ultima modificare: Marți, 23 Aprilie 2024
pirvudiana, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:24, 24 Aprilie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Orice persoană care se consideră vătămată într-un drept al său ori într-un interes legitim, de către o autoritate publică, printr-un act administrativ sau prin nesoluționarea în termenul legal a unei cereri, se poate adresa instanței de contencios administrativ competente, pentru anularea actului, recunoașterea dreptului pretins sau a interesului legitim și repararea pagubei ce i-a fost cauzată.

Actiunea se poate introduce în termen de 6 luni de la data expirării termenului legal de soluționare a cererii.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sfatul anterior este pertinent 100%dar presupune soluționarea unui proces care costa și durează.Incercati o sesizare către Avocatul Poporului în care descrieți problema,anexati dovada transmiterii solicitării.Am observat ca instituțiile bugetare nu sunt fericite când primesc corespondenta din partea Av P sau a Comisiilor de Abuzuri din Parlament ..Vedeți ce va vor răspunde iar dacă soluția nu e mulțumitoare va rămâne calea instantei..

~ final discuție ~